går ej

Vikten går ingenstans. Jag vill typ dö.

nu så

Okej, i helgen har jag tjockat mig (känns som att det är det enda jag gör...?), men den här veckan blir det nya tag. Har köpt lite måltidsersättningar (de funkar underbart för mig, blir inte alls hungrig), ska försöka äta en på 200 kcal till frukost/lunch, eftersom att jag äter middag hemma. Vill inte äta mer än 800 kcal per dag. Så 100 till frukost, 100 till lunch och sen liiite middag hemma. Ska laga massa soppor.

63 kg nu.

petit


Åh, vill vara som Miranda Kerr. Hon är så liten och nätt, och jag är så stor och grotesk.

efter en bra dag kommer två dåliga

Ni ser rubriken.
Godis. Skräpmat. Mc fucking donalds.



Ångest


Imorgon ska jag köpa ett sånt där stort 8-pack med måltidsersättare. De funkar verkligen skitbra för mig. Äter 1 sån med 200 kcal till frukost/lunch/brunch och sen lite middag hemma.

en bra dag

Det här har varit en bra dag, i alla fall hittils. Har sprungit och endast ätit en 200 kcal bar. Sen kommer jag tyvärr antagligen vara tvungen att äta middag, men tar bara lite då.

Snart är jag smaaaaal. Eller, snart är jag mindre tjock. Just nu väger jag 62 kg.

gym

Gymmade idag. Skönt. Åt pommes idag, extremt oskönt. Vad fan är det med mig!?!

det här går åt helvete

Jag bara äter och äter. Jag vet inte vad jag gör. Jag gör det jag är van vid, när det står en skål chips framför tar jag en näve och trycker in i munnen, men när jag redan börjat äta, det är då jag fattar. Då äcklas jag mest. Men det är så hela tiden, och jag vågar inte spy för jag är en jävla mes. Just nu ligger jag på 63 kg igen. Fan.

besöksrekord!!!

1 besökare idag!!! Eller två, men en är jag själv.... men rekord i alla fall, hahahaha! Verkligen fail. Precis som jag.

5.5.5.5.5.5


Kan ingen bara ge mig en femma? 59 skulle till och med göra mig glad. Har vägt 60+ i två år nu.

bloggar

http://anamiasimone.bloggsida.se/
http://enstorvitlogn.blogg.se
http://raspberrysmile.blogg.se/
http://unpretty.blogg.se/
http://villblismal.blogg.se
http://strawberrycheeks.blogg.se/
http://hemlighetsmakerii.blogg.se
http://molntussar.blogg.se
http://ner-till-45kg.bloggagratis.se/
http://donttakeorderfromacookie.blogg.se/
http://anotheralice.blogg.se
http://thingeneration.blogg.se/
http://lisaturdell.blogg.se/category/tips-gallande-kost-och-traning.html
http://peerfeektion.devote.se/
http://minniee.bloggplatsen.se/
(listan fylls på hela tiden, give me tips!)


nu jävlar

63 kg. Så går det när man äter en massa skit som jag gör. Blev helt jäkla rejected idag, angående min vikt mest dåra. Nu jääääävlaarrrrr asså, 55 kg.

"every accomplishment starts with the desicion to try"

Har ätit en jävla massa skit idag. Pasta x2, glass, kakor, godis... borde typ gå och spy eller något, men det är inte min grej. Har dock gymmat idag i alla fall, så det är väl något bra jag har åstadkommit, och cyklat till och från gymmet. Imorrn ska jag bara äta sallad har jag bestämt. Hejdå.

mellanmål

Äter mellanmål - lite äppelbitar med kanel på. Det innehåller bara runt 70 kcal såvitt jag vet, och kanel är ju typ bra för förbränningen har jag hört...? Jaja, borde egentligen inte äta något mer på resten av året eftersom jag åt som en jävla ko igår och i stort sett hela förra veckan. Idag ska jag gymma i alla fall så hoppas få bort lite fetma. Cyklar till gymmet också så det är tummen upp. Hejdå!

neeeeej

Det här går fan utför. Idag åt jag på McDonalds. Ångeeeeeeeeest

blä

Igår åt jag allt som man INTE ska äta. Godis, chips, popcorn, läsk. Blä alltså, varför? Så därför har jag bestämt mig för att idag blir det gröt + sallad, och efterrätt (har gjort en nyttig). Så bra. Hejdå.

dampx1000


Åt nyss frukost; 2 knäckemackor med salami (MAGER salami står det på förpackningen. bäst för dom.), men jag är fortfarande hungrig, och så jääääävla sötsugen! Var nära på att ta ett fett glas fanta (vafan har vi det i kylen för!!!)

Borde jag väga mig? Är rädd för att bli besviken. Men det kanske gör mig mer motiverad? ;)

i don't care if it hurts

i don't care if it hurts, i want to have control
i want a perfect body, i want a perfect soul

----------
det var år sen jag såg ett nummer som började med 5 på vågen. vill ha tillbaka det.

looooosing!

61.9 nu! Runt 3 kg påå en vecka, ja jag vet vattenvikt men orkar inte bry mig, men måste väl förvänta mig att gå upp typ 5 kg sen igen ocskå... Men ändå!!! Det är till och med kväll, och dumma idioten jag drack nyss oboy också! :( Och åt middag för inte så länge sen!!!

ändrade delmål

VIKT NU (senast jag vägde mig): 65.9 kg (HERREGUD)


Delmål 1: 60 kg
Delmål 2: 58 kg
Delmål 3: 55.5 kg
Delmål 4: 55 kg
Delmål 5: 53 kg
Delmål 6: 50 kg

Blir lättare så, lite i taget.

thinnies

Ehm, oj... uppdateringen går ju bra.
Nej men, faktiskt så går det här med bli-smalandet bättre. Tur det. Tänkte inte vara extrem och sluta äta helt, utan börjar med att minska på sötsakerna mer och mer (dock slank det ner 1/3 daimglass idag... bajs på mig) och till sist sluta helt. Har även minskat på portionerna. Dock äter jag mer frukost nu, förut brukade det ibland bara bli en kopp te men nu blir det även fullkornsbröd med gurka på. Till lunch åt jag 4 tuggor ris. Middag 1 dl pasta med köttfärssås och ketchup. Borde nog inte tagit ketchupen. Mellanmål; 1 fullkornsbröd, halv kopp lättmjölk med massa kanel (bra för förbränning) och ett äpple.

Var helt cp-sötsugen hela dagen. Äter typ läppglans (det är gott, så...). I slutet av dagen var jag nära på att dö av socker-abstinens, helt galet!!! Det här måste sluta, jag måste kunna ha ett liv utan godis och sån skit. Ge mig 55 kg!!!!! Och sen 50, helst.... Det ska gå!!! :D


Den här tjejen är min absolut thinspiration för idag. Hon vägde lika mycket som mig, och nu väger hon så mycket som jag ska väga. SKA.

RSS 2.0